Servicii

Serviciile noastre

Ce facem noi

În momentul în care clădirea ta trebuie să treacă din stadiul de plan arhitectural în cel al realității, atunci intervine specialistul în structuri de rezistență, proiectarea si calculele precise care transformă o idee într-o structură sigură, care stă în picioare. Cele mai rezistente, mai eficiente și mai economice structuri de rezistență au în spate un inginer structurist. Eficientizare, reducerea pierderilor de materiale, simplificarea procesului de execuție – toate acestea sunt responsabilitatea noastră. Tu trebuie doar să te bucuri de o clădire rezistentă și sigură.

Iată mai jos serviciile pe care ţi le putem oferi.

Proiectare structuri din beton armat

Temelia de bază a unui proces de construcție este proiectarea. În această etapă se realizează o simulare a viitoarei construcții, pentru a se estima și evita viitoarele probleme ce pot interveni pe parcursul construcției. Scopul proiectării este siguranța, securitatea și eficientizarea.

Expertize tehnice

Expertiza tehnică presupune folosirea metodelor specifice pentru a evalua starea tehnică a unei construcții. Comparația dintre starea structurii de rezistență actuale și ceea ce prevăd reglementările tehnice în vigoare creionează viitorii pași care trebuie urmați în vederea consolidării imobilului. Expertiza tehnică a unei construcții este un pas obligatoriu atunci când se vor aduce modificări clădirii.

Expertiza se poate realiza la cererea proprietarului, a organelor de control ale statului sau a administrației publice locale.

Consolidări

Lipsa de spațiu sau pur și simplu un spațiu nepotrivit nevoilor pot duce la imposibilitatea de a folosi o clădire. O construcție nouă nu este întotdeauna o soluție optimă. Reabilitarea și consolidarea structurală a unei clădiri existente poate fi o opțiune de luat în seamă. Pentru a realiza lucrări de consolidare este necesar să se țină cont de: utilitatea construcției; construcția imobilului, materialele și modul de realizare; amplasamentul construcției.

Consultanţă

Avem experiența și expertiza necesară pentru a ne însoți și îndruma clienții pe parcursul unui proces de dezvoltare. Punem la dispoziție experiența noastră pentru a eficientiza timpul și investițiile clienților noștri, oferind soluții alternative, astfel încât fiecare client să aibă posibilitatea unei alegeri informate.

Optimizări de costuri

Supradimensionarea unei structuri de rezistență atrage efecte precum: costuri ridicate pentru execuția construcțiilor, durata mare de execuție a proiectului, dificultăți în execuție. Putem optimiza un proiect reducând costurile sale cu 5-25%.